Privacyverklaring - Duux | Designed for better air.

(4,8/5)

Gratis verzending vanaf €20
Op werkdagen voor 22:00 besteld morgen in huis
Gratis retourneren binnen 14 dagen

Keuzehulpclear

Welke symptomen/ongemakken ervaar je?

  • Bezweet
  • Oververhit
  • Duizelig
  • Hoofdpijn
  • Vermoeidheid
  • Prikkelbaar
  • Concentratieproblemen
  • Rode warmte uitslag
  • Lusteloos
  • Droge ogen
  • Droge huid
  • Scheuren in houten meubels
  • Statische elektriciteit
  • Droge lippen
  • Droge hoest
  • Verstopte neus
  • Droge luchtwegen
  • Scheuren in houten vloer
  • Huidirritatie
  • Kriebelende neus
  • Geïrriteerde ogen
  • Loopneus
  • Misselijk
  • Hooikoorts
  • Muffe geur
  • Schimmelvorming
  • Vochtplekken
  • Astma
  • Eczeem
  • Huisstofmijt
  • Chronische bronchitis
  • Verkoudheid
  • Zilvervisjes in huis
  • Pijnlijke gewrichten
  • Geïrriteerde luchtwegen
  • Koude handen en voeten
  • Rillerig
  • Klappertanden

Privacyverklaring

Introductie

Duux B.V. is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Wij willen dat u vertrouwd bent met de manier waarop wij uw persoonsgegevens verzamelen en gebruiken.

Welke persoonsgegevens verzamelen en verwerken wij?

Duux verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Betalingsgegevens

Daarnaast gebruiken we social media plugins.

Met welk doel en op basis van welke grondslag verwerken wij uw persoonsgegevens?

Duux verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren

Duux verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Hoe lang bewaren wij de persoonsgegevens?

Duux bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Dit houdt in dat de persoonsgegevens bewaard worden voor zo lang als nodig is om uw bestellingen af te handelen, inclusief garantie. De gegevens worden vervolgens geanonimiseerd, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist.

Toegang portaal

Met ons portaal kunt u toegang krijgen tot een beheeromgeving waar u zelf zaken kunt instellen, opgeven en wijzigen. Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, maken wij voor de afhandeling daarvan gebruik van uw persoonsgegevens. In uw account bewaren we uw persoonsgegevens en uw bestelgeschiedenis. Wij bewaren de gegevens in uw account zolang u actief klant bij ons bent. Daarnaast kunt u op ieder moment een verzoek doen om uw gegevens te laten verwijderen in uw account.

Reclame

Wij kunnen u, naast de informatie op onze website, ook op de hoogte brengen van onze nieuwe producten en diensten:

  • per e-mail
  • via social media
  • nieuwsbrief

Wij bieden via onze webwinkel de mogelijkheid om vragen te stellen middels een contactformulier, waarbij u gevraagd wordt diverse gegevens in te vullen om uw vraag te behandelen. U kiest zelf welke gegevens u daarbij verstrekt.

Gepersonaliseerde e-mails
Wij gebruiken uw e-mailadres die wij in het kader van uw aankoop hebben verkregen na uw aankoop om u te informeren over eigen gelijksoortige producten en diensten. U kunt zich hiertegen verzetten door gebruik te maken van de afmeldmogelijkheid die in onze communicatie wordt aangeboden.

Indien u zich voor onze nieuwsbrief registreert, gebruiken wij de daarvoor benodigde of afzonderlijk door u verstrekte gegevens om u conform art. 6 lid 1 sub a AVG regelmatig onze e-mailnieuwsbrief op basis van uw toestemming te sturen. U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief door een bericht te sturen naar de hieronder beschreven contactmogelijkheid of via een link die hiervoor in de nieuwsbrief is opgenomen. Na uitschrijving wissen wij uw e-mailadres, tenzij u uitdrukkelijk heeft ingestemd met verder gebruik van uw gegevens of wij behouden ons het recht voor om gegevens verder te gebruiken, wat wettelijk is toegestaan en waarover wij u informeren in deze verklaring.

Uw persoonsgegevens delen met derden

Duux deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die u gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Duux blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Welke cookies of vergelijkbare technieken gebruiken wij?

Duux gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Duux gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst. Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, wordt er een mededeling getoond waarin wij u uitleggen waarom wij cookies gebruiken. Uw verder gebruik van onze webwinkel vatten wij op als toestemming voor dit gebruik van cookies.

Met derden die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies en applicaties. Toch hebben wij geen volledige controle op wat de aanbieders van deze applicaties zelf met de cookies doen wanneer zij deze uitlezen. Voor meer informatie over deze applicaties en hoe zij met cookies omgaan, zie graag de privacyverklaringen van deze partijen (let op: deze kunnen regelmatig wijzigen).

Derden die ook cookies plaatsen op onze website zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht: Facebook, Pinterest, Youtube, Google en Klaviyo.

Het staat u vrij om cookies uit te schakelen middels uw browser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt.

Wat zijn de rechten en keuzes die u hebt?

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Duux en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar service@duux.com. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Echter wil Duux u er op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe beschermen wij uw persoonsgegevens?

Duux neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. In het bijzonder nemen wij de volgende maatregelen:

  • Maatregelen die op permanente basis de vertrouwelijkheid, integriteit, beschikbaarheid en veerkracht van de verwerkingssystemen en -diensten garanderen;
  • Maatregelen die het vermogen garanderen om bij een fysiek of technisch incident de beschikbaarheid van en de toegang tot de persoonsgegevens tijdig te herstellen;
  • Maatregelen voor de identificatie en autorisatie van gebruikers;
  • Maatregelen voor de bescherming van gegevens tijdens de opslag;
  • Maatregelen ter waarborging van de fysieke beveiliging van de locaties waar persoonsgegevens worden verwerkt;
  • Maatregelen voor interne governance en beheer op het gebied van IT en IT-beveiliging;
  • Maatregelen om te zorgen voor beperkte bewaring van gegevens;
  • Maatregelen om gegevensoverdraagbaarheid mogelijk te maken en voor anonimisering te zorgen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoe kunt u contact met ons opnemen?

Als u nog vragen heeft over de wijze waarop Duux B.V. met persoonsgegevens omgaat, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Hieronder staan onze contactgegevens:

Duux B.V.
Veghelsedijk 2f
5406 TE Uden
service@duux.com
+31 (0) 800 1035

Laatste update: september 2021

Winkelmand
Je winkelmand is leeg.
Besteed nog 20,00 voor gratis verzending
Subtotaal
0,00