• Nederlands
    • Engels
    • Frans

Gratis verzending

Op werkdagen voor 22:00 besteld morgen in huis

Gratis retourneren binnen 14 dagen

Breathe life into your home

A Duux Brand Film

Ons verhaal

Het Nederlandse merk Duux (een woordcombinatie van Dutch en Luxury) is al twintig jaar dé specialist op het gebied van luchtbehandeling. Duux gelooft in het belang van een schone en gezonde leefomgeving voor iedereen. Onze producten zorgen het hele jaar door voor gezond en comfortabele lucht in huis. Prettig om in te ademen én goed voor je gezondheid! De producten van Duux zijn ware interieurstukken en gaan perfect op in iedere ruimte. Puur Dutch Design met internationale aantrekkingskracht: onze producten zijn inmiddels in meer dan 30 landen te koop. En daar zijn we best een beetje trots op :-).

5

keer slechtere luchtkwaliteit binnenshuis

90

% van onze tijd brengen we binnenshuis door

20.000

keer per dag halen we adem

10.000

liter per dag ademen we in

Gezonde lucht?

Wij verbeteren je gezondheid met lucht! Bij een gezonde levensstijl denk je al snel aan voldoende beweging en een gezonde voeding. Maar wist je dat veel gezondheidsklachten voortkomen uit slechte luchtkwaliteit? We brengen gemiddeld 90% van onze tijd binnenshuis door waar de luchtkwaliteit tot wel 5x slechter is dan buiten. Klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, droge huid, verkoudheid en concentratieproblemen zijn voor een groot deel te wijten aan slechte luchtkwaliteit in huis. En als je bedenkt dat je 20.000 keer per dag ademhaalt is het degelijk belangrijk om aandacht te besteden aan de luchtkwaliteit.

Welk product past het best bij mij?

Wil je je klimaat verbeteren maar weet je niet precies hoe? Je keuze hangt af van de omstandigheden bij jou thuis. Vergelijk onze producten en kies degene die het best bij jou past!
Een beauty van een natuurlijke luchtbevochtiger. Heb hem gekocht doordat hij er mooi uitziet en gunstig geprijsd. De Ovi is mooi afgewerkt en past mooi in mijn interieur.
Lottie
Review Coolblue
Deze luchtreiniger is compact en bolvormig. Door de vorm valt deze niet op in de kamer. De lucht wordt merkbaar schoner als de luchtreiniger enige tijd heeft aangestaan.
Jonathan
Review MadiaMarkt
Super apparaat! Liep al een tijd te hoesten en proesten door de vrijgekomen pollen, maar heb daar geen last meer van sinds de aanschaf en het gebruik van de luchtzuiveraar.
Ahmed
Review fonQ
Mooi design, praktisch in gebruik (bijvullen alsof je een plant water geeft en rood indicatielampje als het water op is), luchtvochtigheid is prima en het apparaat is op stand 1 nauwelijks hoorbaar.
Corijne
Review Bol.com