Blog - Duux wint 2 iF Design Awards!

if 2023 app

Duux wint 2 iF Design Awards!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Duux niet één, maar twee prestigieuze iF Design Awards heeft gewonnen voor onze innovatieve producten! Onze Edge-convectorkachel en nieuwe smart app zijn erkend voor hun uitstekende ontwerp en functionaliteit.

De Edge-convectorkachel is niet alleen stijlvol en slank, maar ook ontzettend functioneel. De belangrijkste kenmerken zijn onder andere een stille werking, energiebesparende modus, instelbare temperatuur en een intuïtief bedieningspaneel. De jury van de iF Design Award prees de Edge om zijn uitzonderlijke ontwerp, gebruiksgemak en energie-efficiëntie.

if 2023 edge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze nieuwe Smart app heeft ook een iF Design Award gewonnen voor zijn intuïtieve interface en talloze functies. Met de app kunnen gebruikers hun Duux-apparaten overal bedienen, schema’s instellen en meldingen ontvangen bij veranderingen in de luchtkwaliteit of temperatuur. De jury was onder de indruk van het gebruiksvriendelijke ontwerp, naadloze integratie en vermogen om altijd op de hoogte te blijven van je binnenklimaat.

De iF-award is een van de meest prestigieuze design awards ter wereld. Elk jaar worden er awards toegekend aan de beste ontwerpen in verschillende categorieën, zoals productontwerp en communicatieontwerp. De award erkent het belang van innovatie en uitmuntendheid in het ontwerp en het is een grote eer voor ons om deze award te ontvangen.

We zijn ontzettend trots op ons team bij Duux voor het ontwerpen van deze bekroonde producten en app. We zullen ons blijven inzetten voor het creëren van producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook naadloos opgaan in ieder interieur.

Gerelateerde artikelen

Whisper Flex opnieuw winnaar Consumentenbond test!

We zijn enorm verheugd om aan te kondigen dat de Duux Whisper Flex ventilator voor het tweede jaar op rij is uitgeroepen tot de winnaar van de Consumentenbond test! Dit is een verdiende erkenning voor iedereen die betrokken is geweest om deze ventilator nog beter, duurzamer en stiller te maken. De Whisper Flex is niet […]

4 voordelen van stilte tijdens de nacht

Rumoerig straatverkeer, sirenes of een zoemend apparaat in de hoek van de kamer – volledige stilte is ’s nachts vaak schaars. En dat terwijl volledige stilte juist bevorderlijk is voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Lees hier welke voordelen stilte tijdens de nacht heeft en hoe het je algehele welzijn kan verbeteren.     1. […]