Blog - Duux wint 2 iF Design Awards!

if 2023 app

Duux wint 2 iF Design Awards!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Duux niet één, maar twee prestigieuze iF Design Awards heeft gewonnen voor onze innovatieve producten! Onze Edge-convectorkachel en nieuwe smart app zijn erkend voor hun uitstekende ontwerp en functionaliteit.

De Edge-convectorkachel is niet alleen stijlvol en slank, maar ook ontzettend functioneel. De belangrijkste kenmerken zijn onder andere een stille werking, energiebesparende modus, instelbare temperatuur en een intuïtief bedieningspaneel. De jury van de iF Design Award prees de Edge om zijn uitzonderlijke ontwerp, gebruiksgemak en energie-efficiëntie.

if 2023 edge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze nieuwe Smart app heeft ook een iF Design Award gewonnen voor zijn intuïtieve interface en talloze functies. Met de app kunnen gebruikers hun Duux-apparaten overal bedienen, schema’s instellen en meldingen ontvangen bij veranderingen in de luchtkwaliteit of temperatuur. De jury was onder de indruk van het gebruiksvriendelijke ontwerp, naadloze integratie en vermogen om altijd op de hoogte te blijven van je binnenklimaat.

De iF-award is een van de meest prestigieuze design awards ter wereld. Elk jaar worden er awards toegekend aan de beste ontwerpen in verschillende categorieën, zoals productontwerp en communicatieontwerp. De award erkent het belang van innovatie en uitmuntendheid in het ontwerp en het is een grote eer voor ons om deze award te ontvangen.

We zijn ontzettend trots op ons team bij Duux voor het ontwerpen van deze bekroonde producten en app. We zullen ons blijven inzetten voor het creëren van producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook naadloos opgaan in ieder interieur.

Gerelateerde artikelen

Haal deze zomer meer uit je ventilator met deze 5 tips

Met de zomer in aantocht is het tijd om je voor te bereiden op die warme dagen waarop een beetje extra koeling meer dan welkom is. Een van de meest gebruikte en betaalbare apparaten voor thuisverkoeling is de ventilator. Maar wist je dat er manieren zijn om het maximale uit je ventilator te halen? Hier […]

Energiebesparingstips met elektrische kachels

De winter brengt gezelligheid met zich mee, maar het kan ook een uitdaging zijn om warm te blijven zonder dat je energierekening de pan uit rijst. Gelukkig zijn er talloze manieren om slim gebruik te maken van elektrische verwarming en tegelijkertijd energie te besparen. Hier zijn enkele handige tips en functies die je helpen honderden […]