Blog - Whisper Flex opnieuw winnaar Consumentenbond test!

duux ss23 lifestyle 16 lr 3

Whisper Flex opnieuw winnaar Consumentenbond test!

We zijn enorm verheugd om aan te kondigen dat de Duux Whisper Flex ventilator voor het tweede jaar op rij is uitgeroepen tot de winnaar van de Consumentenbond test! Dit is een verdiende erkenning voor iedereen die betrokken is geweest om deze ventilator nog beter, duurzamer en stiller te maken.

De Whisper Flex is niet zomaar een ventilator. Het is een slim apparaat dat is ontworpen om je te helpen ontspannen en te genieten van een aangenaam briesje op elk moment van de dag. De ventilator is niet alleen fluisterstil, maar heeft ook een strak design en is gemakkelijk te bedienen via de intuïtieve knoppen of via de app op je smartphone.

De Consumentenbond is een onafhankelijke organisatie die consumenten helpt bij het maken van weloverwogen keuzes. Hun testen zijn zeer respectabel en worden grondig uitgevoerd door experts in het veld.

We zijn super trots dat we deze erkenning voor het 2e jaar op rij in ontvangst mogen nemen en zullen ons blijven inzetten om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke producten en ervaringen te biedèn. Bedankt aan de Consumentenbond en aan al onze klanten die ons hebben gesteund!

Om dit samen met jullie te vieren ontvang je nu tijdelijk een gratis opberghoes t.w.v. €29,99 bij aankoop van een Whisper Flex model naar keuze! Wees er snel bij, want op=op.

Gerelateerde artikelen

Duux wint 2 iF Design Awards!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Duux niet één, maar twee prestigieuze iF Design Awards heeft gewonnen voor onze innovatieve producten! Onze Edge-convectorkachel en nieuwe smart app zijn erkend voor hun uitstekende ontwerp en functionaliteit. De Edge-convectorkachel is niet alleen stijlvol en slank, maar ook ontzettend functioneel. De belangrijkste kenmerken zijn onder andere […]

4 voordelen van stilte tijdens de nacht

Rumoerig straatverkeer, sirenes of een zoemend apparaat in de hoek van de kamer – volledige stilte is ’s nachts vaak schaars. En dat terwijl volledige stilte juist bevorderlijk is voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Lees hier welke voordelen stilte tijdens de nacht heeft en hoe het je algehele welzijn kan verbeteren.     1. […]