Blog - Whisper Flex opnieuw winnaar Consumentenbond test!

duux ss23 lifestyle 16 lr 3

Whisper Flex opnieuw winnaar Consumentenbond test!

We zijn enorm verheugd om aan te kondigen dat de Duux Whisper Flex ventilator voor het tweede jaar op rij is uitgeroepen tot de winnaar van de Consumentenbond test! Dit is een verdiende erkenning voor iedereen die betrokken is geweest om deze ventilator nog beter, duurzamer en stiller te maken.

De Whisper Flex is niet zomaar een ventilator. Het is een slim apparaat dat is ontworpen om je te helpen ontspannen en te genieten van een aangenaam briesje op elk moment van de dag. De ventilator is niet alleen fluisterstil, maar heeft ook een strak design en is gemakkelijk te bedienen via de intuïtieve knoppen of via de app op je smartphone.

De Consumentenbond is een onafhankelijke organisatie die consumenten helpt bij het maken van weloverwogen keuzes. Hun testen zijn zeer respectabel en worden grondig uitgevoerd door experts in het veld.

We zijn super trots dat we deze erkenning voor het 2e jaar op rij in ontvangst mogen nemen en zullen ons blijven inzetten om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke producten en ervaringen te biedèn. Bedankt aan de Consumentenbond en aan al onze klanten die ons hebben gesteund!

Om dit samen met jullie te vieren ontvang je nu tijdelijk een gratis opberghoes t.w.v. €29,99 bij aankoop van een Whisper Flex model naar keuze! Wees er snel bij, want op=op.

Gerelateerde artikelen

Duux op Dutch Design Week 2023

Dit jaar maakt Duux haar debuut op de Dutch Design Week in Eindhoven met onze nieuwste Smart app, tussen de top van het Nederlandse industrieel productontwerp. Onze nieuwe app, die bedraagt aan beter inzicht en verbetering van het binnenklimaat, is geselecteerd voor de G100 expositie in het Klokgebouw. De G100 (wat staat voor top 100 […]

6 manieren om je ventilator te gebruiken buiten het seizoen

Wanneer de brandende zomerdagen ten einde komen, is het gemakkelijk om je betrouwbare ventilator op te bergen tot volgend jaar. Maar wist je dat je ventilator een veelzijdig hulpmiddel kan zijn dat meer doet dan alleen koelen? Hier zijn 6 manieren om het meeste uit je ventilator te halen tijdens het laagseizoen, zodat het een […]