Blog - Whisper Flex opnieuw winnaar Consumentenbond test!

duux ss23 lifestyle 16 lr 3

Whisper Flex opnieuw winnaar Consumentenbond test!

We zijn enorm verheugd om aan te kondigen dat de Duux Whisper Flex ventilator voor het tweede jaar op rij is uitgeroepen tot de winnaar van de Consumentenbond test! Dit is een verdiende erkenning voor iedereen die betrokken is geweest om deze ventilator nog beter, duurzamer en stiller te maken.

De Whisper Flex is niet zomaar een ventilator. Het is een slim apparaat dat is ontworpen om je te helpen ontspannen en te genieten van een aangenaam briesje op elk moment van de dag. De ventilator is niet alleen fluisterstil, maar heeft ook een strak design en is gemakkelijk te bedienen via de intuïtieve knoppen of via de app op je smartphone.

De Consumentenbond is een onafhankelijke organisatie die consumenten helpt bij het maken van weloverwogen keuzes. Hun testen zijn zeer respectabel en worden grondig uitgevoerd door experts in het veld.

We zijn super trots dat we deze erkenning voor het 2e jaar op rij in ontvangst mogen nemen en zullen ons blijven inzetten om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke producten en ervaringen te biedèn. Bedankt aan de Consumentenbond en aan al onze klanten die ons hebben gesteund!

Om dit samen met jullie te vieren ontvang je nu tijdelijk een gratis opberghoes t.w.v. €29,99 bij aankoop van een Whisper Flex model naar keuze! Wees er snel bij, want op=op.

Gerelateerde artikelen

Energiebesparingstips met elektrische kachels

De winter brengt gezelligheid met zich mee, maar het kan ook een uitdaging zijn om warm te blijven zonder dat je energierekening de pan uit rijst. Gelukkig zijn er talloze manieren om slim gebruik te maken van elektrische verwarming en tegelijkertijd energie te besparen. Hier zijn enkele handige tips en functies die je helpen honderden […]

Duux op Dutch Design Week 2023

Dit jaar maakt Duux haar debuut op de Dutch Design Week in Eindhoven met onze nieuwste Smart app, tussen de top van het Nederlandse industrieel productontwerp. Onze nieuwe app, die bedraagt aan beter inzicht en verbetering van het binnenklimaat, is geselecteerd voor de G100 expositie in het Klokgebouw. De G100 (wat staat voor top 100 […]