Ik krijg een time-out melding als ik wil verbinden met de app.

Er zijn diverse mogelijke oorzaken voor time-outs, waarvan de meeste te maken hebben met specifieke instellingen in je router.

In het algemeen, als je problemen hebt met verbinden, kunnen we altijd adviseren om een gastnetwerk op je router in te stellen dat alleen gebruik maakt van de 2,4 GHz band. Raadpleeg de handleiding van je router om te zien hoe je dit moet uitvoeren. Als je je telefoon op dit netwerk aansluit en het koppelingsproces opnieuw start, zullen je telefoon en apparaat zich op dezelfde WiFi-band bevinden. Als je je Duux-apparaat op deze manier kunt verbinden, kun je je smartphone weer op je gewone WiFi-netwerk aansluiten, je kunt je apparaat dan nog steeds bedienen.

Extra oplossingen voor verbindingsproblemen zijn te vinden in de Duux-app. Deze zijn te vinden door linksboven op het tandwielpictogram te drukken, op ‘Veelgestelde vragen’ en omlaag te scrollen naar het tabblad ‘Verbinding maken’.

Let op: Bovenstaande uitleg is alleen van toepassing op Beam, Beam Mini, Blizzard, Whisper Flex (Serienummer beginnend met 21CF of lager), Bora, Threesixty, Tube en Bright (serienummers eindigend op: DXPU06: 0500001 – 0501800 & DXPU07: 0500001 – 0501600)